Implementera Planacy

Vår unika konfigurerbarhet ger er en enkel och snabb start.

Implementera Planacy

Vår unika konfigurerbarhet ger er en enkel och snabb start.

Implementering av Planacy

Så kallade Big-Bang projekt där alla krav ska implementeras i första projektet, under tidspress och sen lanseras med buller och bång dag ett är svåra. För att inte säga omöjliga att lyckas med.

Vi rekommenderar istället att våga prioritera och att börja där ni har störst chans att skapa värde och konkret nytta. Det hjälper er och användarna att snabbare se möjligheter och nytta med det nya beslutstödet. Vi rekommenderar alltid denna typ av implementering – oavsett om det är ett mindre antal användare eller flera 100 användare i företaget eller koncernen som har behov av det nya systemstödet.

Planacy använder modern teknologi och är integrerbart med befintliga system. Därför kan vi utnyttja mycket av era redan gjorda investeringar. Tillsammans med plattformens unika konfigurerbarhet går implementeringen både snabbt och enkelt.  

"Planacy känns fräscht och användarvänligt. Vi ser nu till att utnyttja denna investering till att bli mer effektiva och flexibla i vår budget- och prognosprocess."

— Robert Nauclér, Business Controller HSB ProjektPartner 

Läs mer om våra kunder

Kom igång med Planacy

Boka ett möte med en Planacyexpert så berättar vi mer om hur Planacy implementeras, våra kundreferenser och deras arbetssätt samt hur Planacy fungerar i praktiken.