Planacy samarbetar med de bästa

Möt våra Partners!

Planacy samarbetar med de bästa

Möt våra Partners!

Planacy Partners

Vi på Planacy samarbetar med partners vid all försäljning och implementation. Våra samarbetspartners tillför stor verksamhetskunskap till kunden och kan dessutom tillgodose behov som är relaterade till en specifik bransch, arbetsmetoder, processer, komplexitet eller geografisk placering. Vår ambition är att att växa och bli framgångsrika tillsammans med våra partners och kunder.

Planacy är fullt integrerbart med moderna beslutsstöd (BI) som MS Power BI®, Qlik® eller Tableau®. Många av våra kunder väljer att integrera Planacy med sitt beslutsstöd, för att det ger dem en bättre helhetslösning med större möjligheter till analys och framåtblickande planering. Våra partners har vanligtvis stor erfarenhet och kunskap inom verksamhetsstyrning och moderna beslutsstöd.

Läs mer här under om våra partners. Se vilka länder som de finns i och vilka system utöver Planacy som de är experter på.

Filtrera efter:  Denmark Malta MS Power BI NAV Qlik Sweden Tableau

Millnet BI är ett konsultbolag som hjälper sina kunder prestera bättre.

läs mer...

Det behövs glädje och engagemang även under planeringsarbetet!

läs mer...

ViewBase har lösningen!

läs mer...

Drake Analytics flyttar verksamheter i rätt riktning, hjälper företag att bli mer datadrivna samt maximerar värdet av BI-initiativ.

läs mer...

On Point makes your data work for you.

läs mer...

Fokus på affärsnytta och digital transformation

läs mer...

Stretch är ett konsultbolag som skapar affärsvärde.

läs mer...

Intuitiv Business Intelligence - Snabbare svar. Fler insikter.

läs mer...

Bredda ert erbjudande och få nöjdare kunder – Bli en Planacy partner

Vill ni bredda ert erbjudande, få nöjdare kunder och öka era intäkter? Det kan ni göra genom att erbjuda era kunder en modern planeringsplattform som ger dem en effektivare och mer värdeskapande planeringsprocess. Vi på Planacy har som ambition att växa och bli framgångsrika tillsammans med våra partners och kunder – läs mer om vårt partnererbjudande.