En karriär på Planacy?

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor!

En karriär på Planacy?

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor!

Karriär - var med på resan med Planacy!

Planacy är en startup med höga ambitioner som är inne i en expansiv fas. Vi är därför i ständigt behov av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och förverkliga vår vision att bidra till bättre och mer framgångsrika företag och verksamheter.

Vi söker kontinuerligt efter medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet som skulle passa in och komplettera vårt team på bästa sätt. Ett team som lever efter värdeorden Passion, Kreativitet och Professionalitet vilandes på vår värdegrund TeamWork som starkt genomsyrar allt vi gör. Vi jobbar hårt och stundtals intensivt men vi trivs och har roligt tillsammans.

Vill du vara med på resan? Sök någon av tjänsterna nedan.

Är du vår nästa ambitiösa och målmedvetna Planacymedarbetare som vill vara en del av vår tillväxtresa?

 • Är du hardcoreutvecklaren som kan vara med och lyfta plattformen till toppen?
 • Är du kanske civilingenjör med kunskap om budget- och planeringsprocesser ur ett verksamhetsperspektiv?
 • Är du verksamhetskonsulten som har insikt i vilken typ av huvudvärk som CFO:er, controllers och andra verksamhetschefer har i sin vardag?

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll och en stor påverkan på produkt och bolagets utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, fast lön kryddat med rörlig, 6 veckors semester, ett bra pensionsupplägg och en heltäckande Sjukvårdsförsäkring tillsammans med andra förmåner. 

Låter det intressant?

Skicka gärna in en spontanansökan genom nedan enkät så återkommer vi till dig. Eller ta en direkt kontakt med vår COO Jimmy Stenqvist Evegård på ceo@planacy.com eller 0736-330 396

Är du en driven, prestigelös och målinriktad lagspelare som älskar utmaningar?

En flexibel och social affärsutvecklare som vill vara med på en spännande resa? Planacy behöver dig.

Planacy är en startup med höga ambitioner som är inne i en expansiv fas. Vi utvecklar och levererar vår moderna plattform till företag som behöver en effektivare och mer värdeskapande budget, prognos och planeringsprocess. Vi söker nu dig som vill vara en del av ett drivet och engagerat team och som vill vara med på resan att förverkliga vår vision - att bidra till bättre och mer framgångsrika företag.

Hos Planacy kommer du ha ett stort förtroende och utvecklande arbetsuppgifter.

Du ansvarar för att accelerera vår affär och tillsammans med våra partners vinna nya kunder. Du är en av motorerna i teamet och tack vara dig kommer vi leverera Planacy framgångsrikt till fler kunder genom fler och fler partners. Du är (så gott som) ett socialt geni som trivs eller tror att du kommer trivas med att bearbeta inkomna leads och kunder såväl själv som tillsammans med teamet och partners.

Är du ambitiös med en entreprenöriell ådra? Då finns stora möjligheter att påverka din roll och forma Planacys Customer & Partner Success Team och våra säljprocesser.

Du passar in och kompletterar vårt team på bästa sätt.

Ett team som lever efter värdeorden Passion, Kreativitet och Professionalitet vilandes på vår värdegrund TeamWork som starkt genomsyrar allt vi gör. Vi jobbar hårt och stundtals intensivt men vi trivs och har roligt tillsammans.

Vår nya Customer & Partner Success Manager i punktform

 • En driven, flexibel och prestigelös person som inte räds utmaningar
 • En pålitlig och målinriktad lagspelare
 • Entreprenöriell och ambitiös men med sinne för noggrannhet och struktur
 • En nätverkare med imponerande sociala skills
 • En vilja att ta till sig av ny teknik

Bonuspunkter

 • Erfarenhet från försäljning av B2B-mjukvara eller SaaS-lösningar alternativt IT-projekt
 • Kan snacka "ekonomilingo" och har en förståelse för processerna vi hjälper våra kunder med. Budget. Prognos. Planering.
 • Förståelse för och idéer kring hur marknadsarbetet kan och bör bedrivas

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och bra anställningsvillkor

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll och en stor påverkan på produkt och bolagets utveckling. Vi erbjuder en hög grad av tillit och värdesätter ett stort engagemang med en hög grad av ansvarstagande. Vi tror att om de i Teamet som gör vår framgång möjlig mår bra så kommer framgången bli desto större.

 • Flexibel arbetsmiljö
 • Fast lön kryddat med rörlig
 • 6 veckors semester
 • Ett bra pensionsupplägg
 • Heltäckande sjukvårdsförsäkring tillsammans med andra förmåner

Klart du ska vara en del av Team Planacy!

Skicka din profil och ansökan till vår CEO Jimmy Stenqvist Evegård på ceo@planacy.com senast den 25:e juni eller slå honom en signal på 0736-330 396 för att ställa frågor om tjänsten.

Snabbansökan