En karriär på Planacy?

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor!

En karriär på Planacy?

Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor!

Karriär - var med på resan med Planacy!

Planacy är en startup med höga ambitioner som är inne i en expansiv fas. Därför är vi ständigt i behov av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare. Medarbetare som vill vara med och förverkliga vår vision att hjälpa företag att proaktivt blicka framåt och bli mer framgångsrika.

Vi på Planacy är ett team som lever efter värdeorden Passion, Kreativitet och Professionalitet med TeamWork som värdegrund. Våra värdeord och vår värdegrund genomsyrar allt vi gör. Vi jobbar hårt och stundtals intensivt men vi trivs och har kul tillsammans.

Till vårt team söker vi kontinuerligt efter medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet, som passar in och kompletterar oss på bästa sätt. Vill du vara med på resan? Sök då någon av tjänsterna här under.

Är du vår nästa ambitiösa och målmedvetna Planacy-medarbetare?

 • Är du hardcoreutvecklaren som kan vara med och lyfta plattformen till toppen?
 • Är du civilingenjör med kunskap om budget- och planeringsprocesser ur ett verksamhetsperspektiv?
 • Är du verksamhetskonsult med insikt i vilka problem som CFO:er, controllers och andra verksamhetschefer brottas med i sin vardag?

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll med stor möjlighet att påverka både produkten och företagets utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, fast lön med en rörlig del, sex veckors semester, ett bra pensionsupplägg och en heltäckande sjukvårdsförsäkring och andra förmåner.

Låter det intressant?

Skicka in en spontanansökan eller ta kontakt med vår CEO Jimmy Stenqvist Evegård på ceo@planacy.com eller 0736-330 396.

Vi fortsätter växa och behöver komplettera vårt team med en hungrig och framåtlutad Frontendutvecklare med passion för programmering.

Vill du arbeta som frontendutvecklare i ett mindre men växande företag med stora ambitioner? Är du prestigelös, social och vetgirig? Har du ett genuint intresse och känsla för programmering och design? I så fall söker vi dig - nästa stjärna i Team Planacy. 

Hos oss är alla viktiga spelare i teamet för att nå den framgång vi söker. Likaså den nya stjärnan som ska brinna för både front- och backend och ha en passion för att ta sig djupare och djupare i tekniken. Man kommer befinna sig i ett seniort sammanhang med goda möjligheter att bygga vidare på sin kompetens.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Frontendutvecklare kommer du inledningsvis mestadels arbeta med det grafiska nära kundens och partners interface för att bidra till en så användarvänlig plattform som möjligt. Du kommer även i dialog med partner hjälpa till med support, installation och konfiguration av plattformen. Ditt arbete kommer att innebära att arbeta med SQL och programmera i Javascript och AngularJS. Du är vetgirig och vill hela tiden lära ditt nytt för att utveckla dig själv till nästa nivå.

Du har ett intresse för programmering, både inom backend och frontend där det finns stora utvecklingsmöjligheter att bli en fullstackutvecklare inom speciellt #c. Du kommer att arbeta i ett seniort team med en hög kompetens där dina möjligheter att ta del av deras samlade expertis under din karriärstart är väldigt goda.

Du kommer att arbeta nära tre utvecklare som arbetar hårt och fokuserat. Stor vikt läggs vid att ha roligt på jobbet och att alltid vilja utvecklas både tillsammans med teamet och för egen del.

Vem är du?

Skallkrav

 • Avslutad eftergymnasial utbildning inom data/programmering
 • Kunskaper i Javascript och AngularJS
 • Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande

 • Kunskaper i #C
 • Kunskaper i CSS, HTML och SQL
 • Kunna visa upp tidigare projekt eller github om du ej arbetet med frontend

Villkor

 • Start: när det passar dig
 • Placering: Stockholm
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Urval sker löpande.

Är du en driven, prestigelös och målinriktad lagspelare som älskar utmaningar?

En flexibel och social affärsutvecklare som vill vara med på en spännande resa? Planacy behöver dig.

Planacy är en startup med höga ambitioner som är inne i en expansiv fas. Vi utvecklar och levererar vår moderna plattform till företag som behöver en effektivare och mer värdeskapande budget, prognos och planeringsprocess. Vi söker nu dig som vill vara en del av ett drivet och engagerat team och som vill vara med på resan att förverkliga vår vision - att bidra till bättre och mer framgångsrika företag.

Hos Planacy kommer du ha ett stort förtroende och utvecklande arbetsuppgifter.

Du ansvarar för att accelerera vår affär och tillsammans med våra partners vinna nya kunder. Du är en av motorerna i teamet och tack vara dig kommer vi leverera Planacy framgångsrikt till fler kunder genom fler och fler partners. Du är (så gott som) ett socialt geni som trivs eller tror att du kommer trivas med att bearbeta inkomna leads och kunder såväl själv som tillsammans med teamet och partners.

Är du ambitiös med en entreprenöriell ådra? Då finns stora möjligheter att påverka din roll och forma Planacys Customer & Partner Success Team och våra säljprocesser.

Du passar in och kompletterar vårt team på bästa sätt.

Ett team som lever efter värdeorden Passion, Kreativitet och Professionalitet vilandes på vår värdegrund TeamWork som starkt genomsyrar allt vi gör. Vi jobbar hårt och stundtals intensivt men vi trivs och har roligt tillsammans.

Vår nya Customer & Partner Success Manager i punktform

 • En driven, flexibel och prestigelös person som inte räds utmaningar
 • En pålitlig och målinriktad lagspelare
 • Entreprenöriell och ambitiös men med sinne för noggrannhet och struktur
 • En nätverkare med imponerande sociala skills
 • En vilja att ta till sig av ny teknik

Bonuspunkter

 • Erfarenhet från försäljning av B2B-mjukvara eller SaaS-lösningar alternativt IT-projekt
 • Kan snacka "ekonomilingo" och har en förståelse för processerna vi hjälper våra kunder med. Budget. Prognos. Planering.
 • Förståelse för och idéer kring hur marknadsarbetet kan och bör bedrivas

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och bra anställningsvillkor

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll och en stor påverkan på produkt och bolagets utveckling. Vi erbjuder en hög grad av tillit och värdesätter ett stort engagemang med en hög grad av ansvarstagande. Vi tror att om de i Teamet som gör vår framgång möjlig mår bra så kommer framgången bli desto större.

 • Flexibel arbetsmiljö
 • Fast lön kryddat med rörlig
 • 6 veckors semester
 • Ett bra pensionsupplägg
 • Heltäckande sjukvårdsförsäkring tillsammans med andra förmåner

Klart du ska vara en del av Team Planacy!

Skicka din profil och ansökan till vår CEO Jimmy Stenqvist Evegård på ceo@planacy.com senast den 25:e juni eller slå honom en signal på 0736-330 396 för att ställa frågor om tjänsten.

Snabbansökan