Världsledande NIRA Dynamics väljer Planacy

Publicerad jan 13, 2020  |  Dela: 

Den världsledande leverantören av indirekta däcktrycksövervakningssystem, NIRA Dynamics, har valt Planacy som sin lösning för budget, prognos och planering. De letade efter ett system som kunde förbättra budgetarbetet, särskilt gällande personalbudgetering och projekt. Genom vår partner Drake Analytics blev de introducerade för Planacy som i sin tur kunde erbjuda en mer effektiv och värdeskapande lösning.

NIRA Dynamics använder idag Planacy för budgetering, rullande prognoser och även delar av den operativa planeringen. Bland annat jobbar de i Planacy med HR och personal-, projekt- och säljbudgetering. Dessutom har de genom integrationen med Qlik Sense en sammanhängande lösning även för analys och rapportering.

NIRA Dynamics själva upplever systemet som flexibelt och anpassningsbart med smidiga integrationer till deras BI-plattform och tydlig hierarki. Dessutom tycker de att det är skönt att slippa Excel.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Hör av dig till oss boka en demo redan idag, antingen online eller i person – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris direkt.