Semantix sökte anpassningsbart systemstöd för budget och prognos

Publicerad jan 27, 2020  |  Dela: 

Översättningsbyrån Semantix har valt Planacy som sin lösning för budgetering och prognostisering.

Semantix tidigare lösning för budget och prognos mötte inte företagets behov och man sökte därför ett system som var mer anpassningsbart efter verksamheten. Önskemålet var att det nya systemet skulle ge mer stöd till de involverade i budget- och prognosprocessen, samt att lösningen skulle kunna integreras med företagets beslutstöd Qlik Sense.

I Planacy fann Semantix en lösning – ett helt anpassningsbart verktyg för budget och prognos som kan integreras med Qlik Sense. I Planacy arbetar de nu med traditionell budget och fasta prognoser, med processer som sälj-, resultat- och personalbudgetering, samt fördelning av interna och centrala kostnader.   

Planacy har hjälpt Semantix att få en effektivare och mer värdeskapande budget och prognosprocess. Den största nyttan de ser är att det är enklare att delegera processen. Användarna kan enkelt arbeta med sina delar och skicka fram och tillbaka i ett tydligt workflow och attestflöde.  

Semantix är Nordens ledande kommunikationspartner för flerspråkiga tjänster och har tillhandahållit tolkning, översättning och språkteknologi till den offentliga och privata sektorn i mer än 50 år. Semantix omsätter cirka 1 miljard svenska kronor och arbetar enligt ISO 9001:2015. Semantix har omkring 450 anställda och ett omfattande nätverk av tusentals språkspecialister över hela världen. Semantix är majoritetsägt av private equity-fonden Segulah V L.P.

Affären genomfördes tillsammans med vår partner ViewBase.

 

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Bli kontaktad och boka en demo redan idag – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.