Q&Q Info blir den första Planacypartnern på den rumänska marknaden

Publicerad jun 04, 2019  |  Dela: 

Som en av de mest erfarna Qlik-konsulterna på den rumänska marknaden har Q&Q Info valt att bredda sitt kund- och värdeerbjudande med Planacy.

Likt många Qlik-konsulter världen över har man noterat ett stort behov hos sina kunder av att komplettera ett av marknadens bästa Business Intelligence-system med en best-of-breed plattform för budget, prognos och planering. En plattform som lika agilt som Qlik kan anpassas i sin helhet för kundens processer och skapa så stor nytta och värde som möjligt för verksamheten.

QQinfo and Planacy

Med Planacy kommer Q&Q Info nu erbjuda företag på den rumänska marknaden att utnyttja sina gjorda investeringar i datamodeller och analys för att få en sammanhängande och sömlöst integrerad budget-, prognos- och planeringsprocess.

“Som en av Rumäniens mest erfarna Qlik Partner med en hög kompetens inom området budget och prognos är vi väldigt glada att QQ Info valt att ingå partnerskap med Planacy för att kunna erbjuda sina kunder en enklare, effektivare och mer värdeskapande budget och prognos. Vi ser fram emot att kicka igång partnerskapet tillsammans med QQ och känna av den Rumänska marknaden för att succesivt skapa en ny geografisk marknad för Planacy.”, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

Q&Q är partner med Qlik och specialiserade på deras produktplattform sen 2005 och har sen start levererat Planacyexpertis till över 150 kunder. Läs mer om Q&Q Info.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.