Planacy växer och förbereder expansion!

Publicerad jan 22, 2020  |  Dela: 

Under det senaste kalenderåret kan Planacy uppvisa en tillväxt på närmare 100% av vår ARR. Nu gör vi oss redo för en ännu större tillväxt under 2020 – och en expansion i Europa. 
- Med den skandinaviska marknadens mest innovativa och kraftfulla planeringsplattform är vi nu redo att kliva ut på en större marknad och fylla det behov som finns där, berättar Jimmy Stenqvist Evegård, CEO på Planacy. 

 

 

Planacy har idag befintliga partners i Malta och Rumänien, men Sverige är ännu vår absolut största marknad där vi samarbetar med några av de mest framstående IT-konsultbolagen inom verksamhetsstyrning. År 2020 kommer därför vårt främsta fokus vara att ingå partnerskap på en bredare marknad i Europa, någonting som Mikael Edh, nybliven Chief Business Development Officer (CBDO) på Planacy, kommer att vara mycket involverad i.

- Vi har en produkt som vi ser saknas runt om i Europa, en unik produkt som är specifikt framtagen för att komplettera moderna business intelligence system med budget och prognos, förklarar Mikael.

Som en del i expansionen har Planacy nyligen rekryterat Elisabet Norrgård till rollen som Growth Marketing Manager, samt Emelie Svensson som Business Developer. Emelie kommer främst att stödja befintliga och nya partners i andra länder, medan Elisabets huvuduppgift är att bidra till ytterligare tillväxt genom marknadsföringsinsatser.

- Det känns fantastiskt att få arbeta inom IT branschen igen, särskilt på Planacy som har ett extremt drivet och talangfullt team. Jag ser fram emot att med mina kunskaper bidra till företagets fortsatta utveckling, säger Elisabet.

Det är tydligt att övergången från att arbeta med budget och prognos i Excel till moderna och kraftfulla plattformar har påbörjats. Som en betydande aktör kommer Planacy under de närmsta åren att inta en ledande roll i Europa.

- Det är ett ambitiöst mål som vi med spänning och tillförsikt ser fram emot att förverkliga, avslutar Jimmy.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Hör av dig till oss boka en demo redan idag, antingen online eller i person – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris direkt.