Planacy Release 5.0 – den snabbaste och mest kraftfulla versionen hittills

Publicerad feb 14, 2020  |  Dela: 

Vi är väldigt stolta och glada över att kunna presentera releasen av Planacy 5.0 – vår snabbaste och mest kraftfulla version hittills! Denna release för med sig en mängd förbättringar; bland annat har stödet för avancerade drivare utökats för att enklare och snabbare kunna anpassa Planacy efter komplexa regelverk och processer. Vi har även optimerat gränssnittet både för användare och administratörer, samt gjort det enklare att förvalta och skapa nya prognoser.

 planacy-5.0-release

Highlights: 

- Optimerat gränssnitt 
- Effektiviserad förvaltning
- Ökat stöd för avancerade & kraftfulla drivare

 

Anpassningsbar P&L-modul

Utöver det ovan är det nu möjligt att komplettera befintliga P&L-mallar med en resultaträkningsuppställning innehållandes KPI-mått som gross margin, EBITDA-marginaler, etc. Modulen erbjuder dessutom ökade möjligheter att enkelt göra top-down justeringar i prognosen.

 

Modul för balansräkning & kassaflöde

Vi har också skapat en anpassningsbar modul som sömlöst hänger ihop med intäkts- och kostnadsbudgetering och ger ett automatiskt, ständigt uppdaterat kassaflöde. Modulen möjliggör därmed ett enklare och mer frekvent arbete med optimeringen av likviditet.

 

Vill du veta mer om Planacy och vår nya release? Hör av dig till oss!

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Bli kontaktad och boka en demo redan idag – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.