Planacy Partners of the Year 2019

Publicerad jan 29, 2020  |  Dela: 

Vi på Planacy är som alltid väldigt stolta och glada över att samarbeta med några av de mest framstående konsultbolagen inom BI, budget och planering. För andra året i rad har vi därför valt att dela ut priser till de partners som utmärkt sig lite extra under föregående år. Precis som tidigare delar vi ut priser för Rookie Success of the Year, Customer Deal of the Year och Partner of the Year, men i år har vi även utökat med Partner Developer of the Year samt Growth Partner of the Year. Nedan finner du 2019 års vinnare och respektive motivering till priset!

Rookie Success of the Year
Med lång expertis inom budget och planering – och som den första Planacypartnern med ett renodlat fokus på Microsofts produktsvit – har denna partner under året kompletterat det befintliga kund- och värdeerbjudandet på ett framgångsrikt sätt. Genom en stark dedikation att ta till sig av Planacy och skapa en växande affär har partnern vunnit flera värdefulla affärer, med smak för mer. Grattis Business Vision!

Customer Deal of the Year
Denna lysande säljstjärna på Planacys partnerhimmel har inte bara levererat flest licensaffärer under året, tillsammans med sitt team har denna person också med en envishet levererat årets mest värdefulla Customer Deal. Grattis Håkan Hellmér på Millnet BI!

Partner Developer of the Year
Som tidigare ensam Planacykonsult hos partnern har denna person varit starkt bidragande till att vinna två nya väldigt värdefulla Planacykunder. Personen har också implementerat och konfigurerat dessa kunders komplexa Planacymiljöer på ett framgångsrikt sätt och samtidigt visat en signifikant utvecklingskurva. Med tips och idéer har denna person dessutom varit bidragande till den fortsatta produktutvecklingen. Grattis Magnus Bergh på Drake Analytics!

Growth Partner of the Year 
Denna partner har under sitt tvååriga samarbete med Planacy framgångsrikt breddat teamet och vunnit ett flertal affärer av större dignitet. Under de senaste åren har bolaget inte bara växt på ett tillfredsställande sätt, de har också under år 2019 lyckats uppvisa en tillväxt av sin Planacyaffär på imponerande 165%. Grattis ViewBase!

Partner of the Year
Under 2019 har denna partner fortsatt att utöka sitt Planacyteam och dubblerat sin licensförsäljning i förhållande till fjolåret – inte bara genom en imponerande nyförsäljning utan också genom en bra retention då de ökat det levererade värdet till befintliga kunder. Med ett kompetent team av hungriga konsulter och säljare fortsätter partnern att starkt bidra till utvecklingen av Planacy som produkt och bolag. För andra året i rad, grattis Millnet BI!

Avslutningsvis vill vi bara igen säga hur glada vi är över att arbeta med våra grymma och kompetenta partners, som alla är otroligt viktiga i Planacys resa. Stort tack för 2019! Vi ser fram emot ett ännu mer framgångsrikt år med er 2020.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Bli kontaktad och boka en demo redan idag – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.