Planacy Partners of the Year 2018

Publicerad jan 17, 2019  |  Dela: 

Vi på Planacy är oerhört stolta över våra partners som på ett utomordentligt sätt bidrar till vår framgång. Därför är det alltid extra kul att kunna lyfta fram dem och hylla dem för deras arbete.

För mindre än 2 år sedan började Planacy att exekvera mot sin partnerstrategi. En strategi som innebär att vi samarbetar med de mest progressiva konsultbolagen inom Business Intelligence och verksamhetsstyrning. Partnerbolag som delar vår vision och vill bidra till bättre och mer framgångsrika företag och verksamheter genom enklare och mer värdeskapande budget, prognos och planering.

Vald strategi innebär att våra kunder får en partner med hög kompetens inom såväl budget-, prognos- och planeringsprocesser som inom Business Intelligence och Analytics. En partner som med djup kompetens tillför stor verksamhetskunskap och levererar maximalt kundvärde genom effektivare och mer integrerade processer.

Vi vill därför lyfta fram de partners som under 2018 utmärkt sig lite extra och därför gjort sig förtjänta av utmärkelser för året som gått.

 

Först men absolut långt ifrån minst:

Med en exemplarisk tydlighet i kommunikation av Planacy på hemsida, hög säljaktivitet samt ett dedikerat konsultteam har man inte bara vunnit förtroendet hos en mängd nya kunder under året. Man har även breddat Planacy hos befintliga kunder och utökat kundvärdet med plattformen. Samt genom kompetenta och vetgiriga konsulter på ett föredömligt sätt bidragit till utvecklingen av Planacy som Budget, Prognos och Planeringsplattform. Stort Grattis till Planacy Partner of the Year 2018 – Millnet BI.

 

Vi har vunnit ett flertal otroligt duktiga partners under året som alla kommit igång väl med Planacy som en del av sin affär:

Som experter på Business Intelligence och Data Analytics har man kompletterat sitt befintliga kund- och värdeerbjudande med Planacy. Och med en tydlig kommunikation av värdet med Planacy och hög ambition om att skapa en framgångsrik Planacyaffär har man på ett bra sätt visat sig kunna leverera än mer brighter businesses med en mer värdeskapande Budget, Prognos och Planeringsprocess för såväl befintliga som nya kunder. Grattis till Planacy Rookie Success of the Year 2018 – Sparks.

 

Och vad gäller att leverera värde så sticker alltid några affärer ut lite extra under ett år:

Som helt ny Planacypartner lyckades man inte bara genomföra sin första Planacyaffär på ett framgångsrikt sätt med en bra implementation, högt kundvärde och nöjd kund. Utan man lyckades även, med sin första Planacyaffär, leverera årets mest värdefulla Customer Deal. Grattis Drake Analytics till utmärkelsen Planacy Customer Deal of the Year 2018.

 

Avslutningsvis vill vi tacka samtliga våra partners för ert förtroende, engagemang och driv. Vi ser fram emot långa och framgångsrika samarbeten med er alla i vår gemensamma strävan mot visionen om mer framåtblickande och framgångsrika företag och verksamheter!

Läs mer om våra Partners.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.