Planacy releasar version 4.0 - med kraftfull, innovativ och värdeskapande funktionalitet

Publicerad feb 11, 2019  |  Dela: 

Efter en intensiv utvecklingsperiod releaser vi idag version 4.0 av, vad vi vågar påstå, den skandinaviska marknadens mest moderna och innovativa plattform för budget, prognos och planering.

Med Planacy 4.0 har vi fortsatt utvecklingen i linje mot vår vision om att förenkla och effektivisera arbetet med budget, prognos och planering för att skapa möjligheter till mer framåtblickande och framgångsrika företag och verksamheter.

Planacy 4.0 är en innehållsrik release med en mängd uppdateringar och nyheter. Nyheter som förenklar såväl administrationen som implementationen och konfigurationen av plattformen tillsammans med ny kraftfull funktionalitet i inmatningsmallar för slutanvändarna.

Releasen innehåller bland annat ett omdisponerat och uppdaterat administrativt gränssnitt med en kraftigt förbättrad användarhantering och rättighetsstyrning. Samt förenklad scenariohantering för att ännu smidigare kunna rulla ut nya budget- och prognosrundor - med några få knapptryck – adderat med en uppdaterad mailfunktionalitet för att effektivare driva på processen.

Konfigurationen av inmatningsmallar i Planacy 4.0 bjuder på en hög grad av uppdaterade möjligheter att skapa mallar som är mer överskådliga, grafiska och stödjande för slutanvändare. Dessutom innehåller mallarna ny kraftfull funktionalitet som exempelvis låsning av celler på aggregerade nivåer med möjlighet att omfördela underliggande värden utan att den låsta totalnivån förändras. Mind-blowing? Vi vet. 😊

Mycket? Vi vet det också. Och som vanligt i våra releaser har även ett stort fokus legat på att förbättra prestandan för kunder med stora datamängder och mallar. Samt även passat på att vidareutveckla vår editor för drivningar för att hantera fler och mer komplexa drivningar och beräkningar enkelt och förvaltningsbart. 

Allt som allt vågar vi påstå att releasen av Planacy 4.0 och kraftfullheten i plattformen tar oss långt närmare vår vision.

Kontakta oss idag så berättar och visar vi med stolthet nyheterna i plattformen och hur ni med hjälp av Planacy kan förenkla och effektivisera ett mer värdeskapande budget, prognos och planeringsarbete.

Har ni redan Planacy? Kontakta er Planacypartner för att boka in en uppgradering till senaste version för att ta del av den nya funktionaliteten.

P.S. För er som Planacypartner innehåller releasen en rad nya funktioner och förbättringar för att effektivisera implementationen och konfigurationen. Med hjälp av Planacy 4.0 kommer ni tidseffektivt kunna leverera än mer värde till era kunder.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Bli kontaktad och boka en demo redan idag – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.