En effektivare budget och prognos för kommunalt el- och vattenbolag

Publicerad maj 06, 2019  |  Dela: 

Tillsammans med ViewBase effektiviserar Planacy ett kommunalt el- och vattenbolags budget- och prognosprocess.

Vår partner ViewBase levererar experttjänster inom Business Intelligence och har sen länge en gedigen kompetens inom energi och elnätsbolag. Genom sin verksamhetsanpassade lösning för energibolag - eView – sätter de samman en integrerad beslutslösning för sina kunder, automatiserar processerna för uppföljning och analys och gör data och information tillgänglig i ett modernt gränssnitt byggt med marknadens bästa BI-system.

Många energi- och elnätsbolag har länge brottats med mindre effektiva budget- och prognossystem. Något ViewBase, med verksamhetskompetensen de besitter inom branschen, nu adresserar. Med Planacy integrerat med Qlik eller Power BI avser man ersätta de föråldrade, men fortfarande vanligen förekommande, system som används för att automatisera och effektivisera budget- och prognosprocesserna för deras kunder inom branschen.

Tillsammans ersätter ViewBase och Planacy nu ett kommunalt el- och vattenbolags äldre system för att modernisera och förenkla deras finansiella planeringsprocesser. Med Planacy kommer kunden budgetera såväl intäkter som kostnader och personal i kund- och verksamhetsanpassade mallar med automatiserade data- och analysintegrationer.

Med den bransch- och verksamhetsspecifika kompetensen som ViewBase besitter inom energi-, elnäts- och vattenbolag erbjuder man nu sina kunder i branschen en sammanhängande och kraftfull lösning - eView och Planacy - som förenklar, automatiserar och effektiviserar både uppföljningen och planeringen.

Välkommen att kontakta ViewBase om ni önskar veta mer om deras lösningar för energibolag eller deras andra verksamhetsanpassade lösningar för e-handel och restaurang.

 

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.