Business Vision välkomnas som Planacypartner

Publicerad jan 10, 2019  |  Dela: 

Planacy ingår partnerskap med Business Vision. En Microsoft Guldpartner med gedigen kompetens inom Business Intelligence, Data Analytics, Data Warehouse och planeringsprocesser.

Med över 40 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg levererar Business Vision i nära samarbete med sina kunder lösningar som gör skillnad. Lösningar som gör kunderna mer datadrivna och bidrar till att enklare kunna ta beslut.

”När vi frågade Microsoft Sverige om vilka deras främsta Business Intelligence partners är var de snabba med att nämna Business Vision. En kompetens vi snabbt fick bekräftat i våra gemensamma dialoger under hösten.” säger Jimmy Stenqvist Evegård, CEO på Planacy.

”Med glädje och stor tillförsikt välkomnar vi Michael Bjelvenmark och hela hans team på Business Vision som Planacypartner. Med Planacy i deras produkt- och tjänsteportfölj är vi övertygade om att Business Vision kommer leverera ett stort värde för sina kunder och vi ser fram emot att aktivera dem som Planacypartner kommande veckor.” fortsätter Jimmy.

Business Vision är specialiserade på Microsofts BI, Data och AI plattform. De levererar produkter och tjänster inom Business Intelligence, Data Analytics och Data Warehouse tillsammans med lösningar för Budget och Planering till några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som Bank och Försäkring, Telecom, Fastigheter, Retail och Industri. Nu kompletterar de sitt erbjudande med Planacy.

Läs mer om Business Vision.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.