Upplands Motor implementerar en mer kvalitativ budget- och prognosprocess

Publicerad sep 30, 2019  |  Dela: 

Familjeägda Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag med 800 anställda och över 5 miljarder i omsättning. Under våren 2019 investerade man i ett modernt och innovativt systemstöd för en bättre och mer kvalitativ budget- och prognosprocess.

Med Planacy effektiviserar man administrationen och arbetet med de finansiella budget- och prognosprocesserna samtidigt som man möjliggör en ökad delegering och kvalité på arbetet. Integrerat med befintlig Business Intelligence plattform från Qlik utnyttjar man dessutom investeringen man redan gjort och styrkorna som Qlik’s plattform erbjuder. Upplands Motor får på så vis med Planacy och Qlik en sammanhängande och kraftfull lösning för budget, prognos, uppföljning och analys som stödjer verksamheten i deras fortsatta tillväxt.

Upplands Motor etablerades redan 1964 och säljer nya och begagnade bilar tillsammans med service och verkstadstjänster. Idag arbetar man med bilmärkena Volvo, Ford, Dacia och Mercedes på sina nio anläggningar runt om i Uppland. Läs mer om Upplands Motor.

Affären genomfördes av vår partner Millnet BI.

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Vi kontaktar er redan idag - upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris presenterat direkt på skärmen.