Actic väljer Planacy för att underlätta och effektivisera planeringsprocessen

Publicerad dec 18, 2019  |  Dela: 

Friskvårdskedjan Actic tyngdes av tidskrävande budgetprocesser och var i behov av ett system som kunde underlätta och effektivisera deras planeringsprocess. Under sommaren 2019 investerade de i planeringsplattformen Planacy för att få hjälp med detta.

 

Med Planacy har Actic lämnat en tidskrävande budgetprocess bakom sig för ett snabbare och smidigare arbete genom rullande prognos. Bland annat kan de nu enkelt generera prognosförslag för de olika anläggningarna. Planacys plattform hanterar flera olika processer för Actics räkning, bland annat medlemsintäkter, hyres- och personalkostnader samt valutahantering.

— Planacy har hjälpt oss Controllers att ta kontrollen över prognosprocessen. Vi har skapat ett homogent arbetssätt där vi nu gör lika på samtliga anläggningar och har nu minskat administrationen för våra kollegor i den operativa verksamheten, säger Martin Lundqvist, Head of Business Controlling på Actic Group. 

 

Actic är en ledande friskvårdskedja med 180 träningscenter och 228 000 medlemmar i fyra länder. Redan 1981 öppnades deras första gym i Sverige och med 120 anläggningar från norr till söder är Sverige deras absolut största marknad. Actic strävar efter att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera människor. Läs mer om Actic

Vill du ta steget mot en enklare planeringsprocess?

Hör av dig till oss boka en demo redan idag, antingen online eller i person – upplev plattformen och prata med våra experter om hur Planacy kan skapa värde för er. 

Vill ni veta vad det kostar att investera i ett modernt systemstöd för budget, prognos och planering? Gå till Planacys pris- och licensmodell och få ert licenspris direkt.