Haglöfs

Haglöfs behövde en mer flexibel planeringplattform som kunde konfigureras och anpassas efter deras verksamhet och planeringsprocess. Något som deras äldre systemstöd inte tillät. Med Planacy har nu Haglöfs en flexibel och skalbar plattform för deras olika verksamhetsområden som hanterar deras planeringsprocess för sälj, kostnader och personal med drivare till deras resultaträkning.

  Planacy ger oss en ökad kvalitet på arbetet.

Med Planacy kan vi nu lägga fokus på att analysera och ifrågasätta indata och utfall istället för att konsolidera data i Excel genom traditionellt "Copy/Paste". Planacy ger oss en ökad kvalitet på arbetet och snabbare analys av prognoserna.

— Tobias Alvers, Business Controller Haglöfs

Vem passar Planacy för?

Våra kunder är ofta medelstora och stora företag och finns representerade inom flera olika branscher. Ofta har de multipla enheter med behov av ett planeringsstöd för ett flertal planeringsprocesser. Läs mer om vilka processer vi stödjer.

Vanligtvis ser verksamheterna väldigt olika ut med olika typer av problem och utmaningar i arbetet med att blicka framåt. För våra kunder är det därför viktigt att systemet är flexibelt och kan anpassas efter deras verksamhet och komplexitet. Vilket är en av de främsta styrkorna med Planacy.

Vill du bli kontaktad för att få veta mer om våra kundreferenser, deras arbetssätt och hur Planacy skulle kunna hjälpa er att lyfta blicken och få ett mer värdeskapande planeringsarbete? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er.