Haglöfs

Haglöfs behövde en flexibel planeringplattform som kunde konfigureras och anpassas efter verksamheten och planeringsprocessen. Något som deras äldre systemstöd inte tillät. Med Planacy har Haglöfs idag en flexibel och skalbar plattform för deras olika verksamhetsområden. En plattform som hanterar deras planeringsprocess för sälj, kostnader och personal med drivare till deras resultaträkning.

  Planacy ger oss en ökad kvalitet på arbetet.

Med Planacy kan vi nu lägga fokus på att analysera och ifrågasätta indata och utfall istället för att konsolidera data i Excel genom traditionellt "Copy/Paste". Planacy ger oss en ökad kvalitet på arbetet och snabbare analys av prognoserna.

— Tobias Alvers, Business Controller Haglöfs

Vem passar Planacy för?

Planacys kunder är ofta medelstora och stora företag och finns representerade inom flera olika branscher. Ofta har de multipla enheter med behov av ett planeringsstöd för ett flertal planeringsprocesser. Läs mer om vilka processer Planacy stödjer.

Vanligtvis ser verksamheterna väldigt olika ut. De har olika typer av problem och utmaningar i arbetet med att blicka framåt. För våra kunder är det därför viktigt att systemet är flexibelt och kan anpassas utefter deras verksamhet och komplexitet. Planacys unika konfigurerbarhet är en av plattformens främsta styrkor och uppfyller kundernas behov av flexibilitet.

Vill du veta mer om Planacys kundreferenser och deras arbetssätt?