Planeringsplattformen Planacy

Fullt och sömlöst integrerad med ert Business Intelligence

Planeringsplattformen Planacy

Fullt och sömlöst integrerad med ert Business Intelligence

Utnyttja styrkorna i din BI-plattform för Budget, Prognos & Planering

Planacy kan integreras med marknadens ledande Business Intelligence-verktyg, som QlikView®, Qlik Sense®, Tableau® eller Microsoft Power BI®. Det ger er en sammanhängande lösning för budget, prognos, planering, analys och rapportering.

Integrera Planacy med ert BI och ta till vara på era redan gjorda investeringar i datamodell och analysobjekt. Med en sömlöst integrerad plattform för såväl datamodell som för analys och uppföljning minskar ni implementationstid, underhåll och förvaltning samtidigt som ni enklare bedriver er finansiella eller operativa planeringsprocess med ökad kvalitet.  

Planacy på 100 sekunder

Planacy för MS Power BI®

Microsoft Power BI kombinerar moderna interaktiva visualiseringar med inbyggda marknadsledande datafrågor och modellering. Med uppföljning, analys och rapportering i Power BI får ni tillsammans med Planacy en integrerad budget, prognos och planeringsprocess som bedrivs mer effektivt och med ett ökat värde för verksamheten.

Planacy för Qlik®

Med QlikView och Qlik Sense kan ni skapa visualiseringar, dashboards och appar som ger svar på företagets viktigaste frågor. Qliks kraftfulla analysverktyg kompletteras med Planacys kraftfulla funktioner för budget, prognos och planering vilket ger er en sammanhängande och optimal lösning.

Planacy för Tableau®

Ni kan snabbt skapa kraftfulla, attraktiva och förklarande visualiseringar med Tableau som ger er mer tid till analys. Tableau® integrerat med Planacy ger er en planeringsprocess som eliminerar det manuella arbetet och ni kan istället fortsätta fokusera på analys och att stödja verksamheten tillsammans med andra värdeskapande aktiviteter.

Planacy för Excel

Planacy ersätter inte Excel. Planacy kompletterar Excel. Med Planacy får ni en planeringsplattform som effektiviserar den kollaborativa arbetsprocessen samtidigt som ni slipper allt det manuella arbetet och riskerna som budget och prognos i Excel medför. Genom våra Excelintegrationer kan ni snabbt analysera utfallsdata och prognosdata samt göra era egna beräkningar samt analyser av budgeten.

Budget, prognos och planering integrerat med ert Business Intelligence?

Planacy är en modern planeringsplattform som integreras med Excel och ert BI-system. Tack vare vår genomtänkta tekniska arkitektur, anpassningsbara moduler och rika utbud av kraftfulla funktioner får ni med Planacy en plattform med en unik flexibilitet och konfigurerbarhet. Fullt anpassningsbar efter just er verksamhet, process och era behov.

Boka ett demo-möte eller en webb-demo redan idag.