Planeringsplattformen Planacy

Fullt integrerad med ert BI

Planeringsplattformen Planacy

Fullt integrerad med ert BI

Utnyttja styrkorna i din BI-plattform för Budget, Prognos & Planering

Genom att integrera en planeringsplattform med marknadens bästa Business Intelligence-verktyg, så som QlikView®, Qlik Sense®, Tableau® eller Microsoft Power BI®, får ni en sammanhängande lösning för såväl analys och rapportering som budget, prognos och planering. Planacy integreras sömlöst med ert BI-verktyg och erbjuder er möjligheten att återanvända redan gjorda investeringar.

Planacy på 100 sekunder

Planacy för MS Power BI®

Microsoft Power BI kombinerar moderna interaktiva visualiseringar med inbyggda marknadsledande datafrågor och modellering. Med uppföljning, analys och rapportering i Power BI får ni med Planacy en integrerad budget, prognos och planeringsprocess som är enkel och skapar värde för er verksamhet.

Planacy för Qlik®

Med QlikView och Qlik Sense kan du skapa visualiseringar, dashboards och appar som besvarar företagets viktigaste frågor. Planacys kraftfulla funktioner för budget, prognos och planering kompletterar det bästa med Qliks kraftfulla analysverktyg.

Planacy för Tableau®

Du kan snabbt skapa kraftfulla, snygga och förklarande visualiseringar med Tableau som ger dig mer tid till analys istället för teknik. Integrerat med Planacy får du en planeringsprocess som eliminerar det manuella arbetet för att du ska kunna fortsätta fokusera på analys och värdeskapande aktiviteter.

Budget, prognos och planering integrerat med ert Business Intelligence?

Planacy är en modern plattform som integreras med er BI-plattform och som snabbt skräddarsys efter er verksamhet och behov tack vare vår genomtänkta tekniska arkitektur, anpassningsbara moduler och rika utbud av kraftfulla funktioner. Boka ett demomöte eller en webbdemo idag.